This is what you get when you mess with us

Karma police, arrest this man, he talks in maths
He buzzes like a fridge, hes like a detuned radio…

 

Karma Police – Sökandet efter perfektion har precis börjat, glöm bort tiden då meningslösa bloggar levde hand i hand med inkompetenta läsare, då socialismen fortfarande trodde på revansch, då idioter fortfarande hade något att säga till om och då tjejbloggar fortfarande styrde på nätet. Han är bloggvärldens nye okrönte kung, mannen som alla lägger sina hopp hos. Likt en fenixfågel återuppstår han alltid efter motgångar och symboliseras genom sin kamp mot manligt förtryck i det förruttna samhället vi lever i. Hans egna citat "det som göms i skräp kommer fram genom städning" håller han nära hjärtat och anser att en värld utan pedanter är en förlorad kamp. Mannen som får alla att få ståpäls – Karma Police.  

 

För länge har detta förtryck pågått vänner. För länge har vi passivt beskådat denna feministiska, tarvliga, meningslösa ordfront som i folkmun inte kan beskrivas som annat än en stor spottloska på det svenska språket, den mänskliga värdigheten samt den stolthet som kvinnor än gång i tiden levde efter. Vad har hänt med det fria ordet som så länge levde i symbios med vår härliga demokrati? När blev det acceptabelt att strunta i alla värderingar och moralistiska frågor som vi människor har byggt upp för att i stället byta ut det mot en förolämpning i form av en blogg som inte är värd att nämnas vid namn?

 

Denna blogg lever efter principen att följa det sofistikerade spåret, att på ett effektivt och behagligt sätt vinna förtroendet hos våra läsare genom en intressant varieté som ständigt utvecklas till det bättre ju längre fram i vår bloggutveckling vi kommer. Vi är inte ute efter att trycka ner folk vi inte gillar, vi vill snarare hitta dessa personers svagheter för att sedan utnyttja dessa för vår egen vinning. Kalla oss inte grymma i den bemärkelsen att vi vill såra människor, utan se oss i stället som de personer som söker efter den mänskliga utopin. Vi vill upplysa människor om den sofistikerade debatten som finns ute i bloggvärlden till skillnad från den som vi tidigare stött på där allting handlar om enskilda personers missöden eller allmänt värdelöst skvaller som egentligen ingen bryr sig om. Det är sagt, det är gjort, MOUNTA är här för att stanna!  

 

Karma police, arrest this girl, her Hitler hairdo, is making me feel ill
And we have crashed her party
This is what you get, when you mess with us…

Kommentarer
Postat av: clown

men ditt namn börjar ju inte ens på K...ska ni göra en rip of får ni göra det ordentligt!

2009-06-09 @ 17:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0